Savna in fitnes

Po planinarjenju ali drugih športnih aktivnostih se naši hotelski gostje lahko sprostijo v centru za dobro počutje, ki vključuje finsko savno, fitnes in zunanji masažni bazen. Savna ima pogled na bujno zeleno okolje in izhod na čudovito naravno teraso ob bazenu. 

Savna na drva s soljo odlično pomiri in zdravi živce, zahvaljujoč prijetni toploti napetost zapusti telo, se sprosti, živčni sistem pa se sprosti skupaj s telesom. Spremembe temperature izboljšajo razpoloženje in poživijo čustva, lajšajo stres in odpravijo znake depresije.

qEmlMg-uftg  TU1wCjFRWiE ONAs3p4Kf3w


Jacuzzi je odličen kraj za sprostitev z družino in prijatelji. Skupaj lahko uživate ob pijači ali klepetu. V jacuzziju v Pristavi Lepena, obdanem z gorami in zelenimi drevesi, se boste duševno in fizično sprostili. Svoj čas lahko uporabljate v masažni kopeli, da dobite masažo, tako da stopala postavite neposredno pred vodni curek. Ta masaža bo izboljšala vaše dobro počutje in razpoloženje.
Jacuzzi v Pristavi Lepena je odličen kraj za romantični večer. Naša hotelska ekipa vam bo z veseljem pomagala pri organizaciji.

jacuz jacuzzi 2 IMG_3712

Edinstvene pozitivne lastnosti kopalne kadi so dobro znane. Kopalna kad je kombinacija
  petih naravnih elementov: kovine, vode, zraka,lesa in ognja. Pomaga aktivirati rezervne   človekove moči,ustvari ravnovesje oziroma daje zagon energije ter pomaga v boju proti boleznim.

WhatsApp Image 2021-02-02 at 15.34.59 WhatsApp Image 2021-02-02 at 15.35.00

V vročih dneh se je zelo prijetno ohladiti v blagodejni vodi našega bazena, ki je odmaknjen od vsakodnevnega vrveža in skrit sredi narave in gora.

 бассейн

Redni treningi so izjemno koristni za kondicijo telesa in blagodejno delujejo na celoten organizem.

CltMe2-xi7I nxxkVP5Cxug m8Nb22bvGIw

Masaža ugodno vpliva na splošno stanje pacienta in delovanje njegovih notranjih organov. Celo ena sama terapija lahko  predstavlja neverjetno sprostitev in zelо koristi celotnemu telesu.
Masaža  pomirja, uravnovesi in uredi misli.

5ypeKvFCVcY  

Адрес:
Lepena 2, 5232 Soča, Slovenia, EU
Info: